bgtop.png
21436_12355_snelstart_braintraining.jpgheader-website-2014.png
dcfbox_outer_corner.gif
dcfbox_inner_corner.gif
Maatschappelijk beleid Neurocampus

Neurocampus is een maatschappelijk betrokken organisatie. In 2007 is deze site opgezet mede met als doel om mensen die het nodig hebben een gratis revalidatie- en leeromgeving te bieden.

Revalidatie
Neurocampus werkt veel samen met Hersenstichting Nederland, omdat wij het werk van Hersenstichting Nederland erg belangrijk vinden. Beroertes zijn veel voorkomende hersenaandoeningen. Patiënten revalideren langzaam en moeizaam. In dat proces kan de website van Neurocampus een rol spelen, soms op doktersadvies. Om daarbij optimaal behulpzaam te zijn, kunnen leden van de Neurocampus.com zelf de tijdsdruk in de oefeningen verminderen of zelfs uit zetten. Om zo stap-voor-stap te oefenen. Gaat het goed? Dan kan de tijdsdruk steeds verder worden opgevoerd. Leden die zijn ingelogd kunnen de tijdsdruk aanpassen op de pagina ‘Mijn gegevens’.

We hopen hiermee een bijdrage te leveren, hoe klein ook, aan het revalidatieproces na een beroerte.

Onderwijs
Neurocampus.com wordt veel bezocht door leerlingen van regulier, speciaal en volwassenen-onderwijs. Met name op het gebied van taalonderwijs speelt Neurocampus.com een belangrijke rol tijdens de zelfstudie om de Nederlandse taal (beter) te leren beheersen. Waar mogelijk worden oefeningen samengesteld in overleg met of soms ook op verzoek van onderwijs- en andere instellingen.

Taal is cruciaal.

We hopen hiermee een bijdrage te leveren, hoe klein ook, aan het zelfvertrouwen van kinderen en volwassenen en – waar van toepassing - (verdere) integratie van de verschillende bevolkingsgroepen in Nederland.

Sinds januari 2013 is Neurocampus een Erkend Leerbedrijf voor het Grafisch Onderwijs Centrum op het gebied van gaming en grafimedia.

Op verzoeken tot sponsoring kan Neurocampus helaas niet ingaan.

bgbot.png