bgtop.png
12354_snelstart_braintraining.jpgheader-website-2014.png
Braintraining Omnibus> relatiegeschenk, eindejaarscadeau of kerstpakket

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Dé trend: braintraining!
Neurocampus.com is hét instituut voor braintraining in Nederland. Het populaire online platform telt al meer dan 175.000 leden. Dat braintraining hot is bewijst niet alleen dit populaire online platform. In samenwerking met Hersenstichting Nederland heeft Neurocampus diverse printuitgaven ontwikkeld, waaronder de Braintraing Omnibus.

Vitaliteit op de werkvloer
Vitaliteit en gezondheid op de werkvloer. In steeds meer organisaties wil men dit op een sympathieke wijze onder de aandacht brengen.
De Braintraining Omnibus is een aansprekende attentie met honderden hersenoefeningen en pittige breinbrekers. Bovendien bevat de omnibus een aantal aantrekkelijke kortingsbonnen voor uitstapjes op het gebied van vakantie en vrije tijd. De uitstapjes hebben 1 ding gemeen; ze prikkelen het brein! En het mooie is; u doneert daarmee ook €1,- per omnibus aan Hersenstichting Nederland.

Kiest u voor de Braintraining Omnibus als relatiegeschenk of extraatje voor uw medewerkers? Dan kiest u voor een geschenk dat bijdraagt aan de mentale fitheid en een gezond imago van uw organisatie.

Bovendien helpt u Hersenstichting Nederland bij hun breinbrekend onderzoek! Neem meteen contact op voor een presentexemplaar en aanvullende informatie.

Wilt u meer informatie?
Vul hier uw gegevens in. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ook bellen met Neurocampus,

tel: 023 54 30 706
email: sales@neurocampus.nl.


 
Neurocampus - Postbus 472 - 2000 AL Haarlem - Nederland
Tel.: 023 54 30 706 - Fax.: 023 54 30 730 - sales@neurocampus.nl
bgbot.png