bgtop.png
12354_snelstart_braintraining.jpgheader-website-2014.png
Hall of Fame > Staat u al in de Hall of Fame?
collapse_down.png
box_outer_corner.gif
box_inner_corner.gif
Archief NeuroMysterie > Vind hier de oude NeuroMysteries
collapse_down.png
box_outer_corner.gif
box_inner_corner.gif
NeuroMysterie10
neuromysterie10.jpgStort uw brein in een amoureus avontuur en reis af naar India. Daar staat het grootste monument van de liefde ooit gebouwd. Lukt het u Mumtaz en Shah Jahan weer samen te brengen? Klik hier voor het Neuromysterie 10. 
De Chinese Nachtegaal
NeuroMysterie 9
neuromysterie9_120x90.jpgHet negende NeuroMysterie neemt u mee naar het oude China. Daar zijn de keizer en zijn volk in de ban van een nachtegaal. Klik hier voor NeuroMysterie 9.
Train meer dan uw brain
NeuroMysterie 8
neuromysterie8.jpgDit avontuur gaat u ongetwijfeld voor de nodige hoofdbrekers en zweetdruppels zorgen. Letterlijk misschien wel, want dit keer staat het NeuroMysterie geheel in het teken van fitness. Breek uw brein en doorloop zo een fitnessprogramma. Klik hier voor NeuroMysterie 8.
De Geschiedenis van Clown
NeuroMysterie 7
neuromysterie7.jpgHooggeëerd publiek, komt dat zien! Met het NeuroMysterie 7 duiken we in de wereld van de clowns. Eén van hen is niet zo vrolijk. Tovert u een lach op zijn gezicht? Klik hier voor het NeuroMysterie 'De Geschiedenis van Clowns'.
Floris ende Blancefloer
NeuroMysterie 6
3543_neuromysterie6.jpgIn het NeuroMysterie 6 ontvouwt zich een eeuwenoud liefdesverhaal. Zal de onmogelijke liefde tussen de hoofdpersonen bloeien. Klik hier voor het NeuroMysterie 'Floris ende Blancefloer'.
bgbot.png