bgtop.png
21437_12355_snelstart_braintraining.jpg20353_header-website-2014.png
Mijn Neurocampus
collapse_down.png
box_outer_corner.gif
box_inner_corner.gif
INLOGGEN
Bent u al gratis geregistreerd op Neurocampus.com? Vul dan hieronder uw e-mailadres en wachtwoord in om in te loggen en klik op 'Ga verder'.
Onthouden?
E-mail adres
Onthouden?
Wachtwoord
Uw wachtwoord is hoofdlettergevoelig.
gobut.gifGa verder
Wachtwoord vergeten? Klik hier

Nieuw account registreren



Problemen met Flash
|  
Info > Oefeningen
collapse_down.png
box_outer_corner.gif
box_inner_corner.gif
Dit blok duurt nog 0 dagen
211.031 leden actief op Neurocampus
Neurocampus heeft 597 oefeningen
54.082 oefeningen gedaan dit blok
Tip 5 Braintraining vandaag:
1DeciBreuk2VersWater3BarCode4LandGrootte5Anagram
Top 5 Braintraining vandaag:
1BellenBlaas2WaardeSom3TrioCombi
Vul uw gegevens in!
collapse_down.png
box_outer_corner.gif
box_inner_corner.gif
enveloppe_profiel_invullen_120x90.jpgWilt u kans maken op mooie prijzen? Zorg dan dat uw profiel compleet is ingevuld. Vergeet uw adresgegevens niet. Want die hebben we uiteraard nodig om te weten waar de prijzen naartoe kunnen.
Share, like & play > Facebook
collapse_down.png
box_outer_corner.gif
box_inner_corner.gif
21218_facebook.png

Volgt u Neurocampus al op Facebook voor wekelijks nieuwe breinbrekers?

dcfbox_outer_corner.gif
dcfbox_inner_corner.gif
Nieuws > Bekijk hier het laatste nieuws
Gezonde breinbrekers
gezond.jpgAfgelopen week vroegen wij u als Neurocampuslid naar uw favoriete breinbreker. Uit het thema Gezondheid wel te verstaan.
Er is hierbij sprake van twee gelijke plaatsen voor zowel de nummer 1 als de nummer 2. De breinbrekers GroenteSoep en SportInBeeld staan beide op een eerste plaats met 33%. Gevolgd door GezondeKassa en VormGezocht met 17%.
Wat is uw favoriet? Speel hem nu! 
Ezelsbruggetjes
20735_ezelsbrug.jpgWelk ezelsbruggetje is uw favoriet? Het meest populaire ezelsbruggetje op Neurocampus is ‘Meneer van Dale wacht op antwoord’ met 45% van de stemmen. Gevolgd door ‘Tv-Tas’ met 27% van de stemmen. Op de derde plaats staat ‘Fok-schaap of kof-schip’ met  22% van de stemmen. En op de vierde plaats is geëindigd ‘Nooit oorlog zonder wapens’ met 6%.
Stemt u ook deze week weer mee in onze poll?
Favoriete Reis breinbreker op Neurocampus
images.000-2.jpegDe lente is begonnen en de zomervakanties komen steeds dichterbij. Bent u al in zomerse sferen? En welke Reis breinbreker zijn daarbij uw favoriet op Neurocampus? Afgelopen week vroegen we het in de poll. Met stip op nummer 1 is VreemdeVis met 44% van de stemmen. Gevolgd door BagageCheck met 29% van de stemmen. Op de derde plaats is geëindigd TijdStip met 24%. Waardoor Gespot op de vierde plek eindigde met 3%. Stemt u weer mee met de nieuwe poll deze week? 
Welke DenkSport breinbreker is favoriet?
woordzoeker.31189_177x177.jpgSpeelt u nog weleens een bordspel? In dit digitale tijdperk wordt er een stuk minder gegrepen naar spelletjes zoals Scrabble, Dammen, Schaken e.d. En dat komt omdat u alles nu digitaal kunt doen! Zo ook op Neurocampus. Wij vroegen u welk DenkSport breinbreker uw favoriet is. De grote winnaar van de poll deze week was WoordZoeker met 67% van de stemmen. De tweede, derde en vierde plaats liggen dicht bij elkaar. Op de tweede plaats kwam Domino met 15% van de stemmen. De derde plaats is voor SchaakStuk met 11% van de stemmen. En op de laatste plaats is geëindigd DamSteen met 7% van de stemmen. Stemt u deze week weer mee? 
Gossip! Met welke breinbreker roddelt u het liefst
images-6.jpeg
Het thema Gossip staat vol met roddel gerelateerde breinbrekers. Maar welke is nu favoriet onder de Neurocampusleden? In de poll vroegen we u naar uw favoriet. Met 40% van de stemmen staat de breinbreker GossipQuiz op de eerste plaats. Gevolgd door CelebLetters met 31%. Op de derde plaats is geëindigd Achterklap met 22% en op de vierde en tevens laatste plaats koos slechts 7% voor de breinbreker SterrenSpot. Stemt u ook deze week weer mee in de poll?
Wat is uw favoriete thema in de Scheurkalender 201
2160.jpgVanaf 1 januari kunt u de nieuwe scheurkalender van Neurocampus gebruiken. Deze staat bomvol leuke nieuwe breinbrekers en ook vindt u er een winactie in samenwerking met de Hersenstichting waarmee u mooie prijzen kunt winnen! Maar wat is tot nu toe uw favoriete thema uit de Neurocampus Scheurkalender 2015? We vroegen het u in de poll afgelopen week. Met stip op 1 wint Taal met 52% van de stemmen! Gevolgd door Rekenen met 27%. Op de derde plaats staat Inzicht met 15%. En het minst favoriete thema is Logica met 6%. Stemt u ook deze week weer mee?
Wat is het mooiste 'nieuwe' woord?
tumblr_n1oefyym6n1tux1dxo1_1280.jpgDat is wat we vroegen in onze poll. Elk jaar brengt nieuwe woorden met zich mee. Van Dagobertduck taks tot Loomen, you name it! Maar welk nieuwe woord uit 2014 is nu eigenlijk favoriet? Met 207 stemmen staat het woord Normcore met 70% op nummer 1. Gevolgd door Dagobertducktaks op nummer 2 met 25%. Op de derde plaats staat Loomen met 3%. En op de vierde plaats is geëindigd Onesie met 2% van de stemmen. 
Wat was de meest favoriete FeestDagen breinbreker?
kerst_kaneel_koekjes_rogge_spelt_3a.jpgBent u tijdens de FeestDagen ook bezig geweest met het trainen van uw brein? Op Neurocampus staan een aantal FeestDagen breinbrekers voor tijdens de FeestDagen. Maar welke breinbrekers waren de afgelopen feestdagen nou het meest populair? Op nummer 1 staat Jaar in Beeld met 48%. Gevolgd door KerstLied met 39%. Op de derde plaats staat KerstWoorden met 13%.
Welke categorie heeft uw voorkeur?
favoriet.jpgWat is het afgelopen jaar uw favoriete categorie geweest? Afgelopen week kon u weer meestemmen in de poll. Het meeste aantal stemmen ging naar de categorie Taal. Met 37% van de stemmen een verdiende eerste plaats. De tweede plaats gaat naar Rekenen met 28%. Gevolgd door Inzicht met 19%. En op de laatste plaats is geëindigd Geheugen met 16%. 
Wat is uw favoriete thema op Neurocampus?
schermafbeelding.2014.12.15.om.11.48.21.pngDat was het thema van de poll afgelopen week. Welk thema doet u het meeste? Welke vindt u het meest leerzaam? Of waar heeft u het meeste plezier in? Een groot aantal leden vindt Aardrijskunde uit onze opties het leukste thema. Gevolgd door WereldKeuken met 19,5%. De derde plaats was voor Film met 13% en als laatste eindigde Mode met 6,5%. Er staat een nieuwe poll online. Stemt u weer mee?  
Wat is uw ultieme doel op Neurocampus?
media_406_186990_media_406_186990_w900.jpgDat is de vraag die vorige week in de poll stond. Heeft u weer meegestemd? Van alle Neurocampusleden is voor 59% het ultieme doel om mentaal fit te blijven. Daarnaast doen 27% van de leden het vooral voor de lol. 10% gaat voor een plaats in de high scores. En 4% wil zo snel mogelijk niveau 3 halen. Tot welke groep behoort u? Wij wensen u veel succes met het behalen van uw doelen.
Waar worden de hoogste scores gehaald?
images.jpegAlle Neurocampusleden zijn druk bezig met het oefenen van hun brein. Dit doen zij door steeds hun scores te verbeteren. Maar binnen welke categorie halen Neurocampusleden nu eigenlijk de hoogste cijfers?
Met 40% staat de categorie Taal bovenaan. Gevolgd door Rekenen met 33%. Op de derde plaats volgt Geheugen met 17%. En op de vierde plaats staat Inzicht met 10%. Stemt u ook deze week weer mee in de poll?
Bollenbozen fan?
rsz_media_xl_741499.jpgEr staat iedere week een nieuwe Bollenboos online. De vraag van de vorige poll ging daarover.  Lost u iedere week de Bollebozenvraag op? Dat was de vraag. Een groot deel van de Neurocampus leden lost soms een Bollebozenvraag op (45%). Gevolgd door de leden die de vraag nooit oplossen (42%). En de leden die de vraag te moeilijk vinden (12%). Deze week een nieuwe bolleboos dus nieuwe kansen. Heeft u hem al opgelost?  
Welke Geheugen-oefening vindt u het leukst?
geheugen.pngAan welke Geheugen-oefening bent u verslingerd? Wat is uw absolute favoriet? Neurocampusleden stemden masaal op de oefening Zwart Wit. Met 70% van de stemmen staat deze breinbreker daarmee op de eerste plaats. Gevolgd door DouaneCheck met 12%, WieIsWie met 10% en BallenFuik met 8%. Stemt u ook deze week weer mee?
Favoriete breinbreker van Neurocampusleden
20703_braingame_woordenslag.jpgWat is uw favoriete breinbreker? Dat is wat er vorige week in de poll werd gevraagd. Braingames blijken met 60% de meest populaire breinbrekers te zijn. Gevolgd door Thema breinbrekers met 20%. Op de derde plaats staan de Examen breinbrekers met 16%. En op de laatste plaats staat het Thema van de Dag met 4%. 
Leukste breinbreker uit het thema Muziek
muziek.jpgOp Neurocampus vindt u het thema Muziek. Een thema voor echte muziekliefhebbers! Maar welke breinbreker uit dit thema is uw favoriet? Er zijn veel liefhebbers van Marco Borsato op Neurocampus! Deze breinbreker is namelijk veruit de populairste breinbreker uit het thema met 67% van de stemmen. Gevolgd door Paul de Leeuw met 20%, André Hazes met 8% en Herman Brood met 5%.
Naar de Boerderij!
boerderij.pngIn de Neurocampus poll behandelen we elke week een thema. Afgelopen week was het thema Boederij aan de beurt. Met dit thema traint u uw brein op een geëntertainde manier.
Maar wat vinden de Neurocampusleden eigenlijk de leukste oefening uit dit thema?
Als grote winnaar komt uit de bus de oefening BoerderijTermen met 76%. Gevolgd door Oppervlakte met 41% en HekZicht met 24%. De minst favoriete oefening deze week was SlaapVerblijf met 18%. Alle scores tellen dus ook deze week weer veel succes met het behalen van hoge cijfers en een fit brein! 
Wat is uw favoriete thema in de Scheurkalender 201
20721_taal.jpgHet is al oktober dus bijna alweer tijd voor de nieuwe Neurocampus Scheurkalender. Maar wat is uw favoriete thema uit de huidige scheurkalender? Het thema Taal is het populairste onder de Neurocampusleden met 55%, gevolgd door Rekenen met 31% en Logica met 14%.
Ook in de Neurocampus Braintraining Scheurkalender 2015 vindt u deze thema’s terug. Heeft u de nieuwe scheurkalender al in huis?
Favoriete Sprookjes thema oefening!
sprookje.jpgBent u een sprookjes liefhebber? Dan is het thema Sprookjes hét thema voor u! Vorige week vroegen wij onze leden welke oefening uit dit sprookjesachtige thema favoriet is. De populairste sprookjes breinbreker is Spiegeling met 35%. Gevolgd door KikkerKoning met 30%. Op de derde plaats staat SesamOpenU met 25% en last but not least staat TafeltjeDekje op de vierde plaats met 10%. Stemt u ook deze week weer mee met de poll?
Hoelang bent u al ingeschreven bij Neurocampus?
duim.jpgNeurocampusleden zijn trouwe leden. Ruim 82% van de leden traint al meer dan een jaar voor een fitter brein. Maar ook zijn er nog steeds leden die net nieuw zijn op Neurocampus (8%) en leden die al wat meer bekend zijn met Neurocampus. 5% van de leden is een maand tot een half jaar actief op Neurocampus. En nog eens 5% speelt tussen een half jaar en een jaar mee met de breinbrekers op Neurocampus. Hartelijk welkom op Neurocampus voor al onze nieuwe leden!
Welke sport beoefent u?
zwemmen-populair.jpgUit vele onderzoeken is gebleken dat sport niet alleen goed is voor je fysieke gezondheid, maar ook op je mentale gezondheid heeft lichaamsbeweging een positieve invloed. Neurocampus vroeg zich af welke sporten haar leden eigenlijk beoefent? De meest populaire sport blijkt zwemmen, met maar liefst 46% van de stemmen. Hardlopen staat op een tweede plek met 22% van de stemmen. 20% doet aan tennis en slechts 12% voetbalt. Stemt u volgende week weer mee?
Braintrainers geven voorkeur aan zonnestralen
zomer.jpgDe winter in Nederland is erg onvoorspelbaar. Vorig jaar hebben we nog op de schaatsen kunnen staan, dit jaar hebben we hoge temperaturen en vooral heel veel regen. Neurocampus vroeg zich af op welk seizoen haar leden ieder jaar weer zitten te wachten. Ruim 51% geniet het meest van de zomer. 39% geeft de voorkeur aan de lente. Een kleine 7% vindt de herfst het fijnste seizoen en slechts 3% geniet van de winter. Stemt u volgende week weer mee?
Wat is uw favoriete keuken?
wereldkeuken.jpgVakantietijd! Dat betekend, als u op vakantie gaat, het ontdekken van andere landen. En daarbij ook de bijbehorende keuken! Neurocampus heeft het thema WereldKeuken. Dit thema gaat over gerechten uit verschillende landen. En nu zijn wij eigenlijk wel een beetje nieuwsgierig welke gerechten favoriet zijn bij onze leden. Daarom werd vorige week gevraagd wat u het liefste eet. De grote meerderheid kiest voor Italiaans (49%) gevolgd door een grote groep die de Franse keuken goed kan waarderen (25%). Spaanse en Turkse gerechten zijn wat minder populair (12 en 14%). Stemt u deze week weer mee?
Hoe vaak gaat u uit eten?
uit_eten.jpgUit onderzoek is gebleken dat veel Nederlanders ook 2013 veel hebben bezuinigd. Ruim 50% heeft ervoor gekozen minder vaak uit eten te gaan. Neurocampus was benieuwd hoe vaak haar leden een hapje buiten de deur eet. Maar liefst 56% gaat maandelijks uit eten. 31% kiest eens per jaar naar een restaurant te gaan. 8% gaat iedere week uit eten en een kleine 5% gaat nooit buiten de deur eten. Stemt u volgende week weer mee?
Wat is uw favoriete dienst op Neurocampus?
poll.jpgVorige week vroegen wij de Neurocampus leden welke dienst zij het liefste bekijken op Neurocampus. De meerderheid gaat met 48% voor de Hersenweetjes. Op een gedeelde plaats staan de Winacties en het Nieuws met 26%. Wat is uw favoriete dienst? De winacties met elke keer weer leuke en leerzame prijzen, de VoordeelClub met hele goede kortingen, het Nieuws met elke week informatie over de poll? Of toch ook zoals de meesten de Hersenweetjes? Stemt u deze week weer mee met de nieuwe poll?
Thema van de Dag
clicktoplay.gifNeurocampus geeft u elke dag een nieuwe suggestie voor een breinbreker. Dit heet Thema van de Dag. Zo kunt u elke dag een andere nieuwe breinbreker oefenen. Maar hoeveel van de Neurocampusleden maken hier gebruik van? Slechts 5% van de leden maakt hier elke dag gebruik van. 40% doet dat 1 tot 3 keer per week. Nog eens 5% doet dit 4 tot 6 keer per week. En maar liefst 50% maakt er nooit gebruik van. Bent u onderdeel van die50%? Laat u eens verrassen door het Thema van de Dag en daag uzelf uit! 
Bent u een echte Neurocampus fan?
training.jpgAfgelopen week vroegen wij Neurocampusleden hoe vaak zij naar Neurocampus komen voor braintraining. Met een meerderheid van 55% komen de meeste leden dagelijks naar Neurocampus voor hun dagelijkse portie braintraining. Gevolgd door 27% die 1 keer per week de site bezoeken. De bezoekers die 1 keer per maand een bezoekje brengen aan de site en de bezoekers die een paar keer per jaar komen staan op de gedeelde derde plaats met 9%. Hoe vaak bezoekt u Neurocampus? Behoort u tot de 55% die elke dag even komt trainen?
Hoe populair is de breinbreker SpreekWoorden?
20666_spreekwoorden_brein.jpgDe taal-oefening SpreekWoorden is een populaire breinbreker op Neurocampus. 67% van de Neurocampusleden heeft deze oefening zelfs al meer dan 10 keer gedaan! Gevolgd door 15% die deze breinbreker 2 tot 5 keer heeft gedaan deze maand. Op een gedeelde derde plaats werd de breinbreker 1 keer gedaan (9%) net als de hoeveelheid leden die hem 6 tot 10 keer hebben gedaan.  Train uw taalvaardigheden met deze populaire breinbreker!
Heeft u al eens gebruik gemaakt van de VoordeelClu
rsz_voordelig-en-goedkoop-naar-parijs.pngElke twee weken komen er speciaal voor de leden van Neurocampus interessante kortingen online. Hiermee kunt u leuke dagjes uit zoals een dagje naar De Bataviawerf of helemaal bijkomen in de sauna. Toch blijkt dat 90% van de leden hier geen gebruik van maakt. Slechts 10% van de Neurocampus leden heeft een keer gebruik gemaakt van de VoordeelClub. Heeft u al eens naar onze VoordeelClub gekeken? Zo niet, neem snel een kijkje en geniet van een dagje uit met korting!
Gaat u op zoek naar de schatten in uw omgeving?
geocaching.jpgBent u gek op het spelen van spelletjes? En bent u vastbesloten om moeilijke puzzels op te lossen? Misschien is Geocaching dan iets voor u! Geocaching is een buitensport en spel, waarbij gebruik wordt gemaakt van een gps-ontvanger of telefoon met deze functie om ergens ter wereld een zogenaamde cache (verstopplaats) te vinden. 

Wanneer de "schat" gevonden is, is het niet de bedoeling de exacte ligplaats van de schat te vertellen. Deze locatie moeten de andere geocachers zelf vinden. Vaak staat er wel een hint op de site van de cache. Het is juist de sport dat men een beetje moeite moet doen met het zoeken.

Als de "schat" gevonden is moet men het na het loggen en ruilen, de "schat" weer op precies dezelfde plek en manier terug leggen ervoor zorgend dat bij het pakken en terugleggen ervan andere mensen niet zien wat men aan het doen is en waar de "schat" ligt. De caches zijn er in diverse maten, van de grootte van een fietsventiel, fotorolletje waar alleen een logboekje in zit tot een munitiekistje of emmer waar men dan de goodies in zou kunnen vinden.

Het voordeel van Geocaching is dat men meer naar buiten gaat, beweging krijgt, nadenkt, fit blijft en andere mensen leert kennen. 

Wat is de favoriete nieuwe oefening dit blok?
20510_braintraining.jpgOp Neurocampus.com komt elke 55 dagen een nieuw blok online. U heeft daarbij vast uw favoriete oefeningen. Maar welke oefening is dan uw favoriet? De meeste leden vinden met 50% Crypto de leukste oefeningen. Gevolgd door 25% die BellenBlaas leuker vinden. Na BellenBlaas is SchuifBlok de favoriet met 16%. En op de laatste plaats komt DraaiSchijf met 9%. Veel breinplezier met deze nieuwe oefeningen! 
Tijd voor een spelletje!
spel.jpgWelke oefening uit het thema Spelletjes is favoriet bij Neurocampusleden? Als grote winnaar kwam WoordZoeker naar voren met 77% van de stemmen. Een goede tweede plaats is voor de oefenng Reversi met 19%. En de derde plaats is voor de oefening Domino met 4%. Niemand stemde op Damsteen. Wellicht omdat deze oefening nog niet zo bekend is? Bij deze zetten we deze oefening in het zonnetje. Hij draagt namelijk ook bij aan een fitter brein! 
Welke Taal breinbreker is het leukst?
20585_taal.jpgDe afgelopen week vroegen wij Neurocampusleden welke Taal-oefening uit het thema Taalent het leukste is. En zoals altijd werd hier weer enthousiast op gereageerd! De grote winnaar in dit thema is de breinbreker CombiZin (43%). Op de tweede plaats werd enthousiast gestemd door 37% van de leden. Gevolgd door MisSpel (13%) en de breinbreker NonWoord (7%). Wat is uw favoriete oefening? Op Neurocampus staan nog veel meer leuke breinbrekers in de verschillende thema’s. 
Het nieuwe blok is begonnen
20451_nieuwtrimester.jpgHet nieuwe blok is begonnen. Dat betekent alle cijferlijsten op nul. Iedereen begint met een schone lei. Dat geldt ook voor SynoGram. Hoe snel bent u weer op niveau 3? U heeft tot 15 april. Onthoud u bij BallenFuik hoeveel ballen er per kleur verdwenen zijn? Of traint u uw ruimtelijk inzicht met de oefening Blokken? Heel veel breinplezier dit nieuwe blok!
Let op! 18 februari begint het nieuwe blok
nieuw_blok.jpgNeurocampus-leden opgelet. Uw gratis braintraining website maakt zich alweer op voor een nieuw blok. Dinsdag 18 februari is het zover. Dan gaan alle cijferlijsten op nul. Iedereen begint weer met een schone lei. Dat geldt ook voor BrainGames als SpreekWoord, WoordDuel en WoordenSlag. Wilt u nog cijfers ophalen? Of al uw tentamens en examens hebben gedaan? Dan heeft u nog een paar dagen. Succes! 
Hoe gaat u op vakantie?
auto.caravan.vakantie.300.180.jpgHet is nu officieel zomer en het vakantie seizoen gaat weer beginnen! De vraag van de vorige poll ging daarover.  Hoe gaat u het liefste op vakantie? Dat was de vraag. Een groot deel van de Neurocampus leden gaat het liefste met de auto (64%). Gevolgd door de leden die liever het vliegtuig pakken (27%). En de leden die de trein pakken (7%). Het minst aantal leden gaat met de fiets op vakantie (2%). 
Neurocampus leden vergeten zelden een verjaardag
verjaardag.jpgVerjaardagen worden nog weleens vergeten. Maar hoe zit dat bij de Neurocampusleden?
Afgelopen week vroegen we het in de poll. En wat blijkt? Met het geheugen van onze leden is niets mis! 60% mist zelden een verjaardag. Daarnaast zijn er ook mensen die nooit een verjaardag vergeten met 16%. Hetzelfde percentage (16%) vergeet geregeld een verjaardag. Maar ook zijn er leden die met 8% bijna altijd een verjaardag vergeten. 
Nieuw: NeuroMini WoordenSchat en Makankosappo
20378_makankosappo_neuromini.jpg

Bonding, shinen, pinpointen en geluksmachine. Zomaar een greep uit dé woorden van 2013. In de nieuwe NeuroMini WoordenSchat testen we uw kennis van dé woorden van 2013. NeuroMini Makankosappo is een visueel spektakel. Het is de nieuwste rage van dit moment. Mensen maken foto's alsof ze superhelden zijn met superkrachten. Raadt u de verschillen?

Wat voor soort vakantie heeft uw voorkeur?
vakantie.jpgFrankrijk, Spanje, Turkije of lekker thuis genieten in de tuin? Iedereen heeft zo zijn of haar eigen manier van vakantie vieren. Van een all-inclusive hotel in Turkije tot dagjes pretparken, musea of dierentuinen in eigen land. Maar wat voor soort vakantie is bij de Neurocampusleden het populairste? Een cultuurvakantie staat heeft met een grote meerderheid van 56% de meeste stemmen. Gevolgd door een strandvakantie en een rondreis op een gedeelde tweede plaats met 16%. Ook zijn er leden die genieten van een thuisvakantie met 12%
As a matter of fact!
rsz_00_legal_shutterstock_34651474_factmagnify_659px.jpgWat vind u het gemakkelijkste om te onthouden? Dat was de vraag die Neurocampusleden in de vorige poll gesteld werd. Mocht u nou denken dat dat bij iedereen anders is? Dan zit u er toch een beetje naast. De meeste leden, namelijk 60%, vinden feiten het gemakkelijkste om te onthouden. Gevolgd door namen met 20%, data en telefoonnummers met 10%.  Hoort u bij de 60%? En doet u weer gezellig mee met de nieuwe poll?
 
Welke sport is het meest populair?
zwemmen.jpgNaast het trainen van uw brein, is het ook belangrijk dat u uw lichaam in goede conditie houdt. Daardoor zult u zich ook veel fijner voelen en bent u helderder in uw brein. Neurocampus vroeg zich af welke sport het meest populair is onder Neurocampus leden. Met 53% blijkt zwemmen de grote winnaar. Gevolgd door voetbal met 22%. Naast deze twee populaire sporten wordt er ook aan tennis gedaan met 16% en aan golf met 9%.
Stemt u deze week weer mee?
Zijn de Neurocampusleden sportief?
fysiekeconditie.jpgOp Neurocampus.com kunt u werken aan uw mentale conditie. U kunt braintraining doen waardoor uw brein in optimale conditie is. Maar hoe zit het met de fysieke conditie van Neurocampus leden? Met 43% werken de meeste leden wel degelijk aan hun fysieke conditie. Zij sporten namelijk regelmatig. Gevolgd door 41% die zorgt dat hij/zij regelmatig beweegt. De overige leden vinden dat zij eigenlijk te weinig doen met 11% en 5% sport nooit. Werkt u aan uw fysieke conditie?
Favoriete schoolvak op Neurocampus
schoolvak.jpgIedereen had vroeger wel een favoriet vak op school. Maar hoe zit dat precies op Neurocampus? Welke schoolvak was bij onze leden favoriet? Met ruim 47% is Nederlands veruit het favoriete schoolvak van de meeste van onze leden. 26% heeft meer met wiskunde. Beeldende vorming komt met 19% op de derde plaats. En economie is met 8% het minst populaire schoolvak op Neurocampus. Heeft uw favoriete schoolvak invloed gehad op welke oefening van Neurocampus u het leukste vindt?
Hoe lang bent u al lid?
lid.jpgDat is de vraag die wij afgelopen week aan de leden van Neurocampus.com stelden in de poll. Daar kwam uit dat 6% van de leden minder dan een maand lid is. De leden die wat langer lid zijn, namelijk tussen een maand en een half jaar is 4%. Gevolgd door leden die tussen een half jaar en een jaar lid zijn met 2%. En de grote meerderheid is al langer dan een jaar lid van Neurocampus. Dit is namelijk een groep van 88%. Bent u ook lid van deze groep? Aan alle nieuwe leden van Neurocampus: Heel veel breinplezier!
bgbot.png