bgtop.png
21437_12355_snelstart_braintraining.jpg20353_header-website-2014.png
Mijn Neurocampus
collapse_down.png
box_outer_corner.gif
box_inner_corner.gif
INLOGGEN
Bent u al gratis geregistreerd op Neurocampus.com? Vul dan hieronder uw e-mailadres en wachtwoord in om in te loggen en klik op 'Ga verder'.
Onthouden?
E-mail adres
Onthouden?
Wachtwoord
Uw wachtwoord is hoofdlettergevoelig.
gobut.gifGa verder
Wachtwoord vergeten? Klik hier

Nieuw account registrerenProblemen met Flash
|  
Info > Oefeningen
collapse_down.png
box_outer_corner.gif
box_inner_corner.gif
Dit blok duurt nog 0 dagen
211.031 leden actief op Neurocampus
Neurocampus heeft 597 oefeningen
54.082 oefeningen gedaan dit blok
Tip 5 Braintraining vandaag:
1DeciBreuk2VersWater3BarCode4LandGrootte5Anagram
Top 5 Braintraining vandaag:
1BellenBlaas2WaardeSom3TrioCombi
Vul uw gegevens in!
collapse_down.png
box_outer_corner.gif
box_inner_corner.gif
enveloppe_profiel_invullen_120x90.jpgWilt u kans maken op mooie prijzen? Zorg dan dat uw profiel compleet is ingevuld. Vergeet uw adresgegevens niet. Want die hebben we uiteraard nodig om te weten waar de prijzen naartoe kunnen.
Share, like & play > Facebook
collapse_down.png
box_outer_corner.gif
box_inner_corner.gif
21218_facebook.png

Volgt u Neurocampus al op Facebook voor wekelijks nieuwe breinbrekers?

dcfbox_outer_corner.gif
dcfbox_inner_corner.gif
Thema > Hersenkrakers: klik op een van de thema's
20879_category_icon.pngDe 20e Eeuwjublieum_button.pngJubileumnl_artiesten_button.pngHollandseHitsspreekwoorden_button.pngSpreekWoordendenksport_button.pngDenkSport18153_beeldbuis_button.pngBeeldBuis
uitmuntend_button.pngUitMuntend00_vertaal_button.pngVerTaalsportief_button.pngSportiefbiologie_button.pngBiologie18940_category_icon.pngGeschiedeniscategory_icon.jpgTechniek
17972_button_feestdagen.pngFeestDagen15855_buttons.pngGezondheid14355_btn_boerderij.pngBoerderijbtn_aardrijkskunde.pngAardrijkskunde2760_btn_reizen.pngReizen2758_btn_boeken.pngBoeken
btn_mode.pngMode2756_btn_muziek.pngMuziekbtn_sprookjes.pngSprookjesbtn_gossip.pngGossipbtn_keuken.pngWereldKeuken15984_buttons.pngTaalGids
2759_btn_sport.pngSportbtn_kunst.pngKunst2757_btn_film.pngFilmbtn_dierentuin.pngDierentuinicon_taal.pngTaalArchieficon_rekenen.pngRekenenArchief
icon_inzicht.pngInzichtArchieficon_geheugen.pngGeh.Archieficon_logica.pngLogicaArchief
Hier kunt u op een speelse manier uw hersenen trainen. Binnen de verschillende thema’s zijn uiteenlopende oefeningen te doen. Taal, rekenen, inzicht, logica, geheugen en algemene ontwikkeling: Alles komt aan bod. Wanneer u bent ingelogd, kunt u uw cijferlijst bijhouden en in de highscores komen. Kies een thema, klik op niveau 1, 2 of 3 en begin!
Bollebozenvraag van de week! > Kunt u deze extra moeilijke opgave oplossen?
collapse_down.png
box_outer_corner.gif
box_inner_corner.gif
21398_nc_3_fabienne_.jpg

Vraag:
Fabienne, de zus van Angela en de schoonzus van Jan, is ook mee naar New York. Zij heeft vijf paar schoenen, vier rokken, drie broeken, zes blouses, vier truien en drie jasjes mee. Om te combineren tot een schitterende outfit. Ze trekt een rok óf een broek aan en verder kleedt ze zich met een blouse of een trui, maar ze kan deze ook combineren. Op hoeveel verschillende manieren kan Fabienne zich kleden?

Klik hier voor het antwoord.

Hersenweetje van de week > Gokkers denkfout
collapse_down.png
box_outer_corner.gif
box_inner_corner.gif
21206_roulette.jpg

Bent u al eens naar het casino geweest? En zag u elke keer het balletje van de roulette op zwart vallen? Dan zou hij de volgende keer toch op rood moeten vallen? Mensen zijn van nature geneigd om te denken dat toeval een compenserende kracht heeft. Na al die zwarte balletjes in de roulette, moet het balletje toch een keer op rood terechtkomen? Echter: bij los van elkaar staande gebeurtenissen is er geen compenserende kracht. Elke worp van het balletje is een geval op zich.


Klik hier voor meer interessante hersenweetjes!

VoordeelClub > Kortingen!
collapse_down.png
box_outer_corner.gif
box_inner_corner.gif
persgroep_tegel_220x220.jpg

Voor alle leden van Neurocampus een aantrekkelijk aanbod. Wilt u gratis een krant naar keuze lezen? Dat kan!

Klik hier en u wordt doorgelinkt naar een website. Daar kiest u uw krant naar keuze. Het abonnement loopt automatisch af en verplicht u tot niets!

Winacties > Prijzen winnen?
collapse_down.png
box_outer_corner.gif
box_inner_corner.gif
21158_qwirkle.reiseditie_120x129.jpgDe Qwirkle Reiseditie kan echt overal gespeeld worden. Door de handige tas en de kleinere afmetingen van de tegels past het spel nu zelfs op de campingtafel. De spelregels zijn gelijk aan die van het basisspel. De spelers vormen nog steeds series symbolen om de meeste punten te scoren. 

De Qwirkle Reiseditie maakt vakanties nog leuker!
 
Wilt u kans maken op deze mooie prijs? Speel dan voor 28 augustus de breinbreker VulLetter en maak kans op een Qwirkle Reiseditie.
bgbot.png